En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Umumiyetle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, bunalım anlarında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu tip yardımıyla kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları hummalı kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı üs amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı montajı temelli profesyonel şekilde yapılması gereken ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıkan üründe yanılgı yapılmaması müstelzim bir sorunlemdir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve temelında hiçbir kenarıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Hızlı Erişim: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye sorunlemleri hızlı bir halde gestaltlabilir.

Sertifikalı yangın kapıları ile müstelzim Yangın çıkış kapısı istanbul kalite katkısızlanmakta olup, talebe bakılırsa aksesuarlar da eklenebilmektedir

Yangın Kapısı Kolu aşağı sevap itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Kısım yapısında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça işlevsel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 medarımaişetlevi[değişlemtir

Report this wiki page